RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters)

Kjemper for å skille tvillinger

Sist oppdatert:
Ettåringene Anjeli og Anggi deler tre ben og har sammenvokste indre organer. Nå ligger de på operasjonsbordet, og legene har nettopp klart å skille dem fra hverandre.

De 15 måneder gamle tvillingene Anjeli og Anggi er nå fysisk separert, sier et medlem av det medisinske teamet til nyhetsbyrået Reuters lørdag.

Legene ved Gleneagles sykehus i Singapore kjemper for at de 15 måneder gamle tvillingene skal overleve. Hele livet har de vært sammenvokst ved livet og hoftene. Operasjonen er ennå ikke over.

- De er fysisk separert, men det betyr ikke at de er utenfor fare. Det er fremdeles en utfordring, sier et medlem av operasjonsteamet til Reuters. Han legger til at operasjonen, som begynte lørdag morgen, fortsetter.

Jentene er født i en fattig familie på landsbygda i den indonesiske provinsen Medan. Rike indonesere har betalt for operasjonen etter at en lokal lege nektet å forsøke å skille dem. De ankom Singapore i februar, og har gjennomgått en rekke medisinske undersøkelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere