RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjendisvitner mot Jacko

Sist oppdatert:
Den tidligere barnestjernen Macaulay Culkin kan bli kryssforhørt om sitt forhold til Michael Jackson dersom dommeren gir grønt lys i dag.

Mandag betegnes som en skjebnedag i rettssaken mot pop-kongen.

Dommer Rodney Melville skal avgjøre om aktoratet får bruke bevis og informasjon om tidligere overgrepsanklager mot Michael Jackson.

Påtalemyndigheten mener opplysningene vil vise et mønster i Jacksons atferd overfor barn, mens Jacksons forsvarer mener aktoratet vil legge fram informasjonen for å styrke en ellers svak sak.

I 1993 fikk 13 år gamle Iordy Chandler millioner for å holde overgrepsanklagene han hadde fremsatt ute av domstolene. Siden Chandler derfor ikke ville vitne i retten, ble det heller ikke tatt ut tiltale mot Jackson.

Jackson har hele tiden nektet for anklagene, men aktoratet i den pågående saken mot Jackson har ikke lagt skjul på at de ønsker å legge fram bevis fra denne saken og forklaringer fra minst seks andre personer som skal ha tilbrakt tid med Jackson som barn.

En av disse er Hjemme Alene-stjernen Macaulay Culkin og sønnen til en tidligere ansatt på Neverland som også skal ha fått en klekkelig sum for å holde munn på midten av 1990-tallet.

Mandag er det også ventet at komikeren George Lopez kommer til å vitne. Han er bare en av mange andre kjendiser på vitnelisten.

Lopez gjorde seg i likhet med Jackson til venn med 13 år gamle Gavin Arviso da han fikk diagnosen kreft i 2000. Senere røk han uklar med guttens far og distanserte seg fra familien.

Jackson er tiltalt for å ha forgrepet seg på Arviso og for å ha holdt ham og familien på Neverland mot deres vilje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere