RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjersti funnet i London

Sist oppdatert:
Den savnede Kjersti Mo (27) ble torsdag funnet i god behold i London.

SISTE: Kvinnen har vært savnet i over én uke, og familien varslet til slutt politiet om forsvinningen. Torsdag ble hun funnet i god behold på sykehus, melder Adressa.

Nettavisen oppdaterer saken

Ingen hadde sett den 27-åringen etter at hun tok et Norwegian-fly fra Gardermoen til Gatwick i London 11. juni. Dermed valgte familien å alarm.

27-åringen skulle besøke venner i Storbritannia, men ingen hadde sett henne etter at hun landet på flyplassen. Det siste sporet etter henne var et minibankuttak gjort på Hilton Gatwick London Airport Hotel, hvor hun tok ut ti pund. Uttaket fant sted 12. juni. Kriminalvakten i Trondheim igangsatte etterforskning av saken.

- Hun ble etterlyst av familien 14. juni. Det siste sporet etter henne var et minibankuttak på Gatwick flyplass, sa krimvaktsjef Frode Tyvoll ved Kriminalvakten i Trondheim til Nettavisen før hun ble funnet.

- Vi følger saken ved å se om det er noen bevegelser på konto, så har vi vært i kontakt med pårørende for å se om de har noen opplysninger. I tillegg har vi vært i kontakt med britisk politi for å se om vi kan få hjelp der, men det er Kripos som tar den biten med utlandet, sier Tyvoll.

Kvinnen er også etterlyst via Interpol, melder Aftenposten.no.

Broren er bekymret
Familien gikk ut med bilde av den savnede kvinnen i håp om at noen hadde opplysninger.

- Vi aner ikke hva som kan ha skjedd med henne. Hun skulle ta kontakt med oss med en gang hun kom frem til London, men vi har ikke hørt noe, sier broren Eirik Mo til Nettavisen.

Han sier familien gikk ut i media i frykt for at britisk politi ikke skal legge nok vekt på saken. Britiske medier ble også kontaktet for om mulig å få opplysninger fra noen som har sett søsteren.

Eirik Mo sier han flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med søsteren via mobilen etter at hun dro, uten å ha fått kontakt. Den har trolig vært avslått siden hun forsvant.

- Hun hadde besøkt vennene i London før. Hun skulle reise videre fra flyplassen på egen hånd, ettersom hun visste hvor hun skulle, sier broren, og legger til at Kjersti ikke hadde mye kontanter på seg.

27-åringen skal være vant med å reise og har vært flere steder og kontinenter, både alene og sammen med andre.

Skulle være borte lenge
Da søsteren Kjersti dro på ferie, hadde hun planlagt å være vekk lenge. Retur til Norge var satt til august.

Hun hadde med seg mye bagasje, og broren ber nå andre reisende som kan ha sett søsteren på flyet eller i London om å kontakte politiet i Norge.

Nettavisens kunnskapsquiz: Vinn flotte premier hver dag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere