RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjørte seg vill - fikk bombebelte

Sist oppdatert:
Gjengen var på tur for å kreve inn narkogjeld, men fant ikke veien. Kameratene tok frustrasjonen ut på nordmannen.

Den 28 år gamle nordmannen som fikk festet et bombebelte rundt livet i Tensta i Sverige søndag, skulle kreve inn en narkogjeld på 1500 svenske kroner sammen med kameratene, skriver svenske Expressen.

Lette etter adresse i tre dager
Kameratgjengen lette etter en bestemt adresse i Sverige i tre dager. Etter bomturen var de andre så sure på nordmannen at de mishandlet ham i flere dager.

- De kjørte rundt i en gammel blå Saab og lette etter adressen, sier en person som skal være tilknyttet samme krets som de involverte, ifølge Expressen.

Både nordmannen og de andre involverte i saken skal ha bodd i en leielighet som tilhørte en 53 år gammel mann. Det var i denne leieligheten at nordmannen ble holdt i fangenskap.

Overvåker flyplasser
Først skal de tre andre mennene ha bundet fast nordmannen, og deretter festet bombebeltet rundt livet hans. Ved nitiden søndag morgen forlot 23-åringen og 27-åringen leieligheten, mens 53-åringen ble sittende vakt. Da 53-åringen måtte på do, grep nordmannen sjansen, og rømte fra leiligheten. Han fikk etter hvert kontaktet politiet da han lånte telefonen til noen naboer. Nordmannen satt i et borettslag i syv timer med et skarpladd bombebelte.

Nordmannen gjemmer seg nå på en hemmelig adresse. Svensk politi leter fortsatt eter to mistenkte, og overvåker flyplasser, ferjeoverganger og landegrenser, skriver svenske Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere