RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klatret høyt for å ha sex

Sist oppdatert:
Et homofilt par på 17 og 32 år samlet flere hundre tilskuere i Central Park i New York, da de klatret opp i et tre og henga seg til elskov.

Politiet fikk til slutt lokket de to ned på jorda. Parksex-opptrinnet var ment som en protestaksjon mot at foreldrene til 17-åringen har satt seg imot forholdet, fortalte de to etter at de var brakt inn til avhør fredag.

De to klatret høyere og høyere underveis i sin originale protestaksjon, med flere pauser for munnsex underveis, mens politiets utkommanderte klatret etter. Politifolkene forsøkte å blidgjøre de etter hvert noe harme elskende med tørstedrikke, men ble skjelt ut da de ikke greide å skaffe riktig brus.

- Dette her er Coke, jeg ba om Diet Pepsi med vaniljesmak, skrek den opprørte 32-åringen. Han var bare iført en purpurrød lærreim og løsbryster, mens 17-åringen ifølge New York-avisenes detaljerte rapporter bar hvit boksershorts.

Etter at gemyttene hadde roet seg, klatret de to ned fra treet og ble straks anholdt. De to vil trolig bli siktet for ordenforstyrrelse og å ha motsatt seg arrest. En politimann sier karene skal være glade at grenene de satt på ikke brakk da de holdt på som verst. (NTB-Reuters-AFP)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere