RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivdrept bodde i Norge

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Mannen som lørdag ble knivdrept i en butikk på Sjælland i Danmark, var bosatt i Norge.

Lørdag morgen ble en 39 år gammel kvinne og hennes far (65) stukket ned og drept i en jernvareforretning i den danske byen Hørsholm. Kvinnens to døtre på fem og elleve år, samt hennes mor, var sjokkerte vitner til drapet.

Mannen som ble drept var bosatt på Romerike og skal ha vært norsk statsborger, skriver VG Nett.

Politiet på Nord-Sjælland sier til avisa at de ikke kan bekrefte at mannen var norsk statsborger, men opplyser at han og kona - som til daglig bor i Norge, var på besøk hos sin datter i Danmark.

Den 39 år gamle kvinnen er dansk statsborger, men født i Irak.

Kvinnens tidligere ektemann (46) er pågrepet og varetektsfengslet som mistenkt i saken. Til politiet har han forklart at han oppsøkte kvinnen for å prate om deres felles barn, da svigerfaren blandet seg inn i diskusjonen. Ifølge 46-åringen måtte han forsvare seg da eks-svigerfaren angrep ham.

Den drepte kvinnen har bodd på krisesenter siden hun og mannen ble separert i januar, og fikk for kort tid siden foreldreretten for parets tre barn. Politiet jobber utifra en teori om at dette kan ha utløst drapet. Paret har også en 14 år gammel gutt sammen, i tillegg til døtrene på fem og elleve år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere