RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivmann amok på t-banen

Sist oppdatert:
Svensk politi har pågrepet en mann som gikk amok og knivstakk tre menn på t-banen i Stockholm.

I løpet av 15 marerittaktige minutter knivstakk den 35 år gamle mannen tre andre menn i tunnelbanen i Stockholm med en kjempekniv. Mannen jaget og truet mennesker som kom i hans vei, skriver Aftonbladet.

Et av ofrene ble knivstukket i halsen, og ble sent mandag kveld operert for alvorlige skader.

Det var like etter klokken 19 mandag at den 35 år gamle mannen uprovosert begynte å overfalle mennesker på Södermalm i Stockholm sentrum. Først truet han mennesker med kniv i en park i nærheten av Medborgarplatsen. Like etterpå jaget han en mann med kniv på et torg i nærheten.

Mannen sprang ned i t-banestasjonen på Medborgarplatsen for å komme seg unna, men gjerningsmannen fulgte etter ham og tok fatt i ham på perrongen. 35-åringen hogg ham i halsen, og hoppet deretter på et sørgående tog.

Politiet ble varslet og klarte til slutt å pågripe mannen etter at to togpassasjerer hadde klart å legge ham i bakken. I mellomtiden hadde han knivstukket ytterligere to menn.

Mannen ble anholdt, mistenkt for drapsforsøk, og vil tirsdag bli begjært varetektsfengslet. I de første forhørene har han gitt et forvirret inntrykk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere