RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstakk kona i skolegården

Sist oppdatert:
Svenske skolebarn ble mandag vitne til at faren til en av medelevene knivstakk sin kone da hun kom for å avlevere parets datter.

Mannen stakk kvinnen tre ganger med kniv, med mange barn som sjokkerte vitner, skriver Expressen. Like etterpå tok han sitt eget liv.

Angrepet skjedde utenfor Vallsjöskolan i Sävsjö mandag morgen. Skoledagen skulle til å begynne, og skolegården var full av unger. Ved et bordtennisbord i skolegården så barna at faren til en av skolekameratene, en direktør, sto og ventet.

Da mannens kone og parets datter kom til skolen, tok han kontakt med dem, fulgte etter et stykke mot klasserommet, før han brått trakk en kniv og stakk sin kone tre ganger i brystet og ryggen. Deretter kastet han kniven i et buskas, og flyktet 800 meter til en leilighet hvor venner av paret bor.

Kvinnen som bor i leiligheten var hjemme, og skjønte at direktøren hadde planer om å ta sitt eget liv. Hun varslet politiet, men klarte ikke å forhindre at han allerede var dypt bevisstløs da politiet ankom leiligheten.

Direktøren og hans knivhogde kone ble begge fraktet til Höglandssjukhuset i Eksjö, hvor han døde. Hans kone fikk alvorlige, men ikke livstruende skader.

Dramaet sjokkerte Sävsjö, og særlig elever og lærere ved skolen, som i løpet av mandagen fikk kriseterapi. Mandag kveld samlet foreldrene seg på skolen for å snakke om det som hadde skjedd.

En nabo har fortalt at direktøren hadde flyttet ut av parets hjem, og at det var kjent at han var sint på sin kone. Fredag havnet de to i en voldsom krangel, som endte med at direktøren gikk løs på konas bil med hammer. Ingen av naboene hadde imidlertid sett for seg at krangelen skulle ende så tragisk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere