RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knivstakk og drepte svensk åtteåring

Sist oppdatert:
En åtte år gammel svensk gutt døde tirsdag morgen etter å ha blitt knivstukket på åpen gate i Linköping. En 55 år gammel kvinne døde senere av skader hun ble påført.

Politiet i Linköping fikk like før klokken åtte tirsdag morgen melding om at en voksen kvinne og et barn på åtte år var knivstukket på åpen gate i sentrum av byen, melder Expressen. Både den åtte år gamle gutten, og den 55-årige kvinnen og ble fraktet til universitetssykehuset i Linköping.

Gutten var død ved ankomst til sykehuset, mens kvinnen var alvorlig skadet og døde senere på operasjonsbordet, melder Sveriges Radio.

Leter etter mann
Politiet jakter nå på en mann i 20-årsalderen som er observert i området, og som er mistenkt for å stå bak ugjerningen, skriver Aftonbladet.

- Vi søker etter en mann i 20-årsalderen. Han skal være bredskuldret, cirka 180 cm høy, og kledd i en beig, knelang jakke og blå eller svart topplue, sier Pia Thevselius, pressetalskvinne hos linköpingspolitiet.

- Vi vet ikke om han har noe med drapet å gjøre, men flere har observert ham i området, og vi vil gjerne komme i kontakt med ham.

Ifølge politiet kjente de to ofrene ikke hverandre. Nettutgaven til Östgöta-Correspondenten skriver at kvinnen ble knivstukket i magen, mens gutten ble stukket i halsen.

En kniv som kan være drapsvåpenet er funnet på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere