RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Knutby-pastoren gifter seg igjen

Sist oppdatert:
Den første kona døde i en mystisk ulykke - den andre ble drept på hans ordre.

Nå gifter Helge Fossmo seg for tredje gang, skriver Expressen.

Den 35 år gamle tidligere pastoren i pinsemenigheten i Knutby i Sverige fikk i går tilllatelse til å gifte seg med en 30 år gammel småbarnsmor fra Sør-Sverige. Paret har blitt kjent med hverandre gjennom brevveksling mens Fossmo har sittet i fengsel.

- Møte framtida
- Vi skal møte framtida sammen, har livstidsdømte Fossmo uttalt, ifølge Expressen.

Sjefen på Kumlaanstalten der Helge Fossmo soner for drapet på kona Alexandra, sier at pastoren kan glemme bryllupsreisen.

I menigheten i Knutby står ikke den gamle pastoren høyt i kurs etter å ha manipulert sin tidligere barnepike til å drepe sin kone og forsøke å drepe naboen Daniel Linde for tre og et halvt år siden.

- Håper ingen blir skadet
- Min spontane kommentar er at jeg håper ingen kommer til skade. Det forundrer meg at det finnes noen som søker seg til ham, sier Patrik Waldau, mannen til Åsa «Kristi Brud» Waldau, til Expressen. Åsa Waldau er også søsteren til Alexandra Fossmo.

Helge Fossmos første kone, Helene, døde i en mystisk ulykke på badet i desember 1999. Fossmo ble tiltalt for å ha drept henne etter drapet på Alexandra, men han ble frifunnet på grunn av mangel på bevis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere