RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kongelig feiring for australsk pub

Foto: TV 2
Sydney-puben hvor kronprins Frederik møtte Mary Donaldson for første gang under OL i 2000, ruster seg til stor feiring av at paret i morgen gifter seg i København.

Puben Slip Inn i Sydneys Darling Harbour er svært stolte over at de var «fødested» for romansen mellom den danske kronprinsen og Australias egen Mary Donaldson.

Puben er pyntet med dansk flagg og plakater i rødt og hvitt, og oversvømmes nå av danske turister som gjerne vil ta seg en drink på stedet hvor eventyrromansen startet for fire år siden.

Gratis Carlsberg til danskene
Det danske konsulatet har skaffet puben oppskrifter på danske kjøttboller og danske kaker, og serverer gratis Carlsberg til alle med dansk pass, melder AFP.

På cocktaillisten finnes drinkene Crown Prince of Denmark (mangolikør og pasjonsfrukt), Great Dane, Something About Mary og Tasmanian Temptress. Puben holder åpent til langt på natt, for å få med seg tv-sendingene fra København.

Avslørt av kredittkort
Det var kronprins Frederiks svarte American Express-kort som i sin tid avslørte hvem den celebre gjesten var.

- Et svart American express-kort ble levert over bardisken. Det er ikke ofte vi ser slike kort, så bareieren gikk bort til korteieren for å spørre hvem han var, forteller en av de ansatte i baren.

- Det var slik vi fant det ut. Deretter bestilte de pizza.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere