*Nettavisen* Nyheter.

Krasjet bil på Bush-møte

Foto: (Reuters)

En kvinne krasjet lørdag en bil inn i bygningen der USAs president George W. Bush deltok på et møte, og det ble slått full alarm.

01.11.03 22:06

Ifølge vitner var bilen involvert i en biljakt før den kjørte gjennom sperringene og smalt inn i bygningen i Southaven i Mississippi.

Bush deltok på et politisk møte, og kom uskadd fra hendelsen. Han var på vei ut av bygget da det smalt, og avreisen hans med Air Force One tilbake til Washington ble noe forsinket, melder Reuters.

En kvinne satt bak rattet i bilen som krasjet inn i inngangspartiet i bygget. Hun ble senere pågrepet og ført bort fra åstedet av politiet. Ifølge CNN var det også tre barn i bilen.

Ifølge Trent Duffy, talsmann i Det hvite hus, skjedde ulykken på god avstand fra presidentens bil, og ingen skudd ble avfyrt selv om situasjonen en periode var uoversiktig og kaotisk.

- En bil krasjet inn i bygget, men det var aldri noen fare, sa Duffy etter hendelsen.

Væpnende sikkerhetsvakter stormet lokalet umiddelbart etter krasjet for å sørge for å få presidenten i trygghet. Etter noen minutter forlot presidentens bilkortesje åstedet.

Bush er på en rundreise gjennom delstatene Mississippi og Kentucky for å støtte opp om to republikanske guvernørkandidater som ligger an til å vinne sine valg kommende tirsdag, melder NTB-Reuters.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.