RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kreftsyk vant 249 millioner

Sist oppdatert:
Den kreftsyke 58-åringen sier hun vil bruke pengene til å skjemme bort barna sine. Men de har andre planer.

Iris Jeffrey fra Belfast har vunnet den høyeste individuelle Lotto-gevinsten i Storbritannia noensinne: 249 millioner. Det tok lang tid før hun skjønte at formuen var hennes, forteller Sky News.

Skjønte ikke
Spillorganisatørene Camelot måtte gå ut og trygle personen med vinnerloddet om å stå frem før hun kom på at hun hadde noen kuponger liggende i et skap på kjøkkenet.

- Da jeg skjønte at jeg hadde vunnet, sa jeg «Å, jeg vant, det var fint». Jeg tror ikke jeg skjønte helt hva som hadde skjedd, sier hun på en pressekonferanse, ifølge Sky News.

Kreft i spiserøret
Husmoren lider av kreft i spiserøret og gjennomgår cellegiftbehandling. Senere i år skal hun operere vekk det meste av spiserøret. Hennes eldste datter, 32 år gamle Wendy, sier pengene skal brukes til å behandle sykdommen.

- Vi skal undersøke om noen flere behandlingsformer er tilgjengelige. Vil vil finne ut om det er noe mer vi kan gjøre for at hun skal bli fortere frisk, sier Wendy.

Blir bestemor
Men lottovinneren selv insisterer på at det å skjemme bort Wendy og 28 år gamle Karen, som er gravid, har førsteprioritet.

- Jeg skal snart bli bestemor for første gang. Gevinsten betyr at jeg virkelig vil kunne skjemme bort nykomlingen, sier Iris.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere