RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kreftsyke Heather giftet seg med drømmemannen - 18 timer senere døde hun

Sist oppdatert:
- Heathers siste ord var bryllupsløftene, sier brudepiken.

Brudebildet av Heather og David Mosher er ikke som de fleste andre brudebilder.

I stedet for at brudeparet står oppstilt med armene rundt hverandre, ligger Heather i en sykeseng med henda i været. Hun feirer at hun har giftet seg med drømmemannen, vel vitende om at de ikke ville få mange timer sammen som mann og kone.

- Ikke alene

Heather ble nemlig diagnostisert med brystkreft like før jul i 2016, skriver WFSB-TV. Da hadde hun vært sammen med David i et og et halv år. Paret hadde vært uadskillelige siden de møttes på dansekurs, og den kvelden Heather fikk diagnosen, hadde David egentlig tenkt å fri.

- Hun visste ikke at jeg hadde tenkt å fri den kvelden, men jeg tenkte med meg selv at hun trengte å vite at hun ikke skulle være nødt til å stå i dette alene, sier David til WFSB.

Så David fridde - og fikk ja. Fem dager senere fikk paret beskjed om at Heather led av den mest aggressive formen for brystkreft.

Bryllup og begravelse

Heather kjempet mot sykdommen, men måtte i september 2017 innse at slaget var tapt. Da hadde kreften spredt seg til hjernen.

Bryllupetsdatoen var allerede satt til 30. desember, men legene ga beskjed om at de burde fremskynde bryllupet. Heather og David fulgte legenes råd, og giftet seg på sykehuset den 22. desember - med venner og familie i rommet.

David sier at han visste at at de var i ferd med å miste Heather, og sier at bryllupet samtidig ble en begravelse.

Brudepiken Christina Lee Karas, som jobber som fotograf, tok bilder under seremonien. Hun var en av Heathers nærmeste venninner og fanget øyeblikket der bruden strekker armene i været. Bildene har hun delt på sin Instagram-konto.

- Heathers siste ord var bryllupsløftene. Vi mistet henne mens vi alle sto der, og tenkte at dette måtte vi holde fast i, fordi dette var det siste hun hadde å gi, sier Kara.

18 timer etter seremonien, døde Heather.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere