RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kris Jenner med nye opplysninger i O.J. Simpson-saken

Kris Jenner og hennes avdøde eksmann Rob Kardashian var gode venner med Nicole og O.J. Simpson. Jenner sier hun alltid vil føle seg skyldig for det som skjedde med venninnen.
Kris Jenner og hennes avdøde eksmann Rob Kardashian var gode venner med Nicole og O.J. Simpson. Jenner sier hun alltid vil føle seg skyldig for det som skjedde med venninnen. Foto: Timothy A. Clary (Afp)
Sist oppdatert:
Forteller at O.J. Simpsons avdøde ekskone trodde hun kom til å bli drept av den frikjente fotballegenden.

I en ny dokumentar kalt «The Secret Tapes of the O.J. Case: The Untold Story» kommer realitystjerne Kris Jenner med nye opplysninger i den mye omtalte drapssaken fra 1994, melder Fox News. 

Jenner innrømmer at hun føler ekstrem skyldfølelse for at hun ikke gjorde mer for å konfrontere avdøde Nicole Brown Simpson med tegnene på at hun ble mishandlet mens hun var gift med fotballegenden. 

- Han kommer til å drepe meg 

- Ved slutten av Nicoles liv tror jeg hun endelig var på et sted der hun visste at hun måtte gi mer uttrykk for hva som skjedde og at hun var i trøbbel, sier Jenner i dokumentaren. 

- Den ene tingen hun fortalte oss alle på den tiden - du vet, det kom til det nivået - var: «Han kommer til å drepe meg, og han vil komme unna med det», sier Jenner. 

Orenthal James «O.J.» Simpson er en tidligere profesjonell amerikansk fotballspiller, som er mest kjent for å ha blitt siktet, tiltalt og senere frikjent for drapet på ekskona Nicole Brown Simpson og vennen hennes Ronald Lyle Goldman. 

Nicole Brown Simpson ble funnet drept utenfor hjemmet sitt i Los Angeles i juni 1994.

12. juni 1994 ble Brown Simpson funnet drept utenfor hjemmet sitt i Los Angeles sammen med Goldman. Simpson ble raskt mistenkt som mulig gjerningsperson. Forsvarerne til Simpson mente at politiet i Los Angeles hadde motiv og mulighet til å plante og forfalske bevisene og det ble også slått fast at de hadde håndtert bevismateriale ureglementert. Forsvaret mente også at politiet var forutintatte og preget av rasistiske fordommer. 

Det ble også lagt frem en blodig lærhanske man mente at Simpson hadde brukt under drapet under rettssaken, men hansken var for trang til at han fikk den lett på seg. 

O.J. Simpson ble frikjent etter den åtte måneder lange rettssaken, men ble senere dømt til å betale erstatning til de etterlatte. 

Les også: - O.J. Simpson tilsto 

Sto på hver sin side 

Kris Jenner og den nå avdøde eksmannen hennes Robert Kardashian var nære venner av ekteparet Simpson. Robert Kardashian medvirket også som en av flere høyprofilerte advokater på Simpsons side i rettssaken etter drapet. 

Det har vært kjent at Robert Kardashian sympatiserte med O.J. Simpson, mens Kris Jenner tok den avdøde Nicole Brown Simpsons parti. 

Nå er Jenner lei seg for at hun ikke gjorde mer. 

- Jeg vil alltid føle meg skyldig for at jeg ikke var mer oppmerksom og tok det opp når jeg følte at noe var galt, eller spurte henne mer: «Vil du snakke om det?», sier The Kardashians-matriarken.

O.J. Simpson under en rettssak i Las Vegas i 2008, der han og medtiltalt Clarence «C.J.» Stewart ble funnet skyldig på alle punkter ranet av de to sportsforhandlerne Bruce Fromong og Al Beardsly.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere