*Nettavisen* Nyheter.

Kristi brud blir popstjerne

Foto: (TV 2)

Åsa Waldau, Kristi brud, blir popstjerne. Soloalbumet er ventet å komme ut i oktober eller november.

Waldau, som er lillesøsteren til Alexandra Fossmo som ble drept i Knutby i januar, har ifølge Aftonbladet sittet hjemme i flere måneder og skrevet tekster og musikk til sin første plate.

- Jobber hardt med innspillingen

- Akkurat nå jobber hun hardt med innspillingen. Det blir en blanding av pop, soul og egen stil, sier Waldaus søster, Anna Alexandersson, til avisen.

Åsa Waldau skal selv synge på platen, blant annet en ballade.

Fredag i forrige uke ble Sara Svensson, som avfyrte skuddene mot Alexandra Fossmo og Daniel Linde 10. januar 2003, dømt til tvungen behandling. Hun ble funnet skyldig i drap og drapsforsøk, men den rettspsykiatriske vurderingen konkluderer med at hun ikke er strafferettslig tilregnelig.

Tidligere pastor Helge Fossmo ble dømt til fengsel på livstid for medvirkning til drap på kona Alexandra Fossmo og drapsforsøket på Daniel Linde. Fossmo ble frifunnet for drap på sin første kone Helene Fossmo i 1999.

Anna Alexandersson sier til Aftonbladet at Åsas plate har vært planlagt lenge men at den ble utsatt på grunn av drapet.

- Vi begynte med platen før drapet skjedde. Nå vil vi fullføre og fortsette å leve. Min søster Alexandra var veldig musikalsk og har alltid holdt på med musikk. Tanken var at også hun skulle være med, men det ble ikke slik, sier Anna Alexandersson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.