RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kronet til verdens vakreste

Sist oppdatert:
Hjemmehåpet Zhang Zi Lin vant Miss World 2007. Se bildene.

(SIDE2): Frøken Kina ble lørdag ettermiddag kåret til verdens vakreste kvinne da hun stakk av med kronen i Miss World-konkurransen som ble arrangert i Kina.

Se bilder fra Miss World nederst i artikkelen

23-åringen slo dermed 106 andre skjønnheter fra hele verden, inkludert vår egen Lisa-Mari Moen Jünge. Zhang Zi Lin, som til vanlig jobber som sekretær, var en av favorittene hos bettingselskapene før finalen.

Artikkelen fortsetter under videovinduet:

198937

Miss World ble arrangert for 57. gang. Konkurransen har to milliarder seere fordelt på 200 land.


Nummer to i konkurransen ble Frøken Angola, Micaela Reis, etterfulgt av Frøken Mexico og Frøken Trinidad & Tobago. Frøken Sverige, Annie Oliv, kom på en meget hederlig femteplass.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Miss World omringes av de andre deltakerne.

Lisa-Mari Moen Jünge røk ut i første runde, og fikk dermed ikke noen plassering i konkurransen.

- Best av Europa var jo Sverige, og det er jeg glad for. Det har vært ganske laber interesse for kåringen der, så jeg håper at dette kan skape litt mer blest. Det er jo bare å se hva som skjedde da Katrine Sørland kom på fjerdeplass og hva det gjorde for Norge. Så skulle vi først gå ut er jeg fornøyd med at Sverige gjorde det så bra, forteller missegeneral Geir Hamnes til Side2.

Han er fornøyd med Frøken Norges innsats, selv om hun ikke kom så langt.

- Absolutt. Det er jo såpass mange, så det er en del tilfeldigheter som spiller inn. Men hun markerte seg jo. Et stort bettingselskap hadde henne på sjuendeplass i går, så hun ble lagt merke til. Jeg er veldig fornøyd og har bare fått positive tilbakemeldinger.

- Hva synes hun selv?

- Det er hektisk der nede, og hun dro rett på banketten vil jeg tro. Så jeg får nok ikke snakket med henne før i morgen, tenker jeg, forteller Hamnes.

Om vinneren har han følgende kommentar:

- Jeg har ikke så mye å snakke ut ifra, fordi jeg fikk ikke reist ned i år. Men ut fra bildene virker hun absolutt som en verdig kandidat.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere