RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvalt med skolisse

Sist oppdatert:
Mannen kvalte ved et uhell sin homofile elsker under sexakten.

Offeret skal ha kollapset etter at en skolisse ble knyttet for stramt rundt halsen hans, for økt nytelse under sexakten.

Saken er oppe i Sør-Australias høyesterett denne uken. Offeret, Shaine Douglas Moore, var David Frasers partner.

Turbulent forhold
Det er blitt forklart i retten at de to mennene hadde hatt et flyktig forhold. Ikke lenge før Moore døde, hadde Fraser flyttet ut av leiligheten de delte i forstaden Kilburn etter en krangel. Da han vendte tilbake til parets leilighet, drakk de store mengder med alkohol og røyket hasj sammen.

Senere samme kveld havnet de til sengs. Det er her Fraser motvillig skal ha godtatt å knyte en skolisse rundt Moores hals, og stramme den til i mens de hadde sex. Det var som følge av denne handlingen at Moore plutselig kollapset. Fraser fryktet med det samme at partneren var død, og dekket til kroppen hans med sengeklærne og forlot leiligheten.

Han ble arrestert etter at skolissen ble funnet med hans DNA på.

Flere selvmordsforsøk
Fraser hevder han ikke er skyldig i drap, men har godtatt at han tiltales for å ha skadet partneren med døden til følge.

Dommer Anderson aksepterte at Fraser aldri hadde planlagt å drepe Moore, men betegnet Frasers oppførsel som svært uvøren og skjødesløs. Dommen lød på fengsel i fire år og ni måneder, uten mulighet for permisjon de tre første årene.

Dommeren har kritisert myndigheten for å ha Fraser installert på en sikringsanstalt de siste to årene, til tross for hans psykologiske problemer som inkluderer flere selvmordsforsøk. Soningen blir beregnet fra da han først ble varetektsfengslet i april 2005, noe som nå gir han mindre enn to års soning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere