*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne jages for parteringsdrapet

Svensk politi mener en kvinne står bak parteringsdrapet på mannen som ble funnet i Stockholm nylig.

14.04.05 09:52

En av årsakene til at politiet tror dette, er at mannen er partert med en kjøttkniv, skriver Aftonbladet.

- Det er gjort enkelte funn som sammen med hvordan offeret er pakket ned, gjør at vi mistenker at en kvinne står bak, sier en anonym kilde til avisen. De svarte plastsekkene var forseglet med sølvgrå tape, på en slik måte at politiet mener en kvinne har gjort det.

Fortsatt mangler politiet deler av det parterte offeret, blant annet deler av en fot. Oppdelingen av kroppen skal ifølge avisen ha skjedd ved hjelp av en øks eller en tung kjøttkniv, og politiet mener den er gjort av noen med god kjennskap til menneskekroppen, eller som er vant til å partere dyr.

Politiet skal nå være nær ved et gjennombrudd i etterforskningen av parteringsdrapet, etter at det ble oppdaget at mannen for kort tid siden var hos tannlege. Det kan bety at identiteten innen kort tid blir klarlagt.

Politiet går nå ut med opplysninger om hans tenner til samtlige tannleger i Sverige, Norge og Finland. Fingeravtrykkene er sjekket mot alle kriminalregistre i Norden, men mannen finnes ifølge avisens kilde ikke i noe register.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.