Kvinne lurte RAF i fem måneder

I fem måneder lurte kvinnen alle, og lot som om hun var kaptein i det britiske flyvåpenet. 35-åringen ble først avslørt da hun søkte om overføring til en annen leir.

Kelsey McMillan (35) lot som om hun var militærlege under opplæring, og fikk adgang til en av flyvåpenets baser, melder AFP, som siterer avisen The Sun. Kvinnen ble værende på basen i fem måneder, og klarte til og med å dra på seg en svær barregning i løpet av oppholdet.

McMillan kom til RAF-basen i nord-Wales i oktober, kledd som kaptein, og med et ID-kort fra en sivil reservestyrke som hun tilhører. Kvinnen hevdet først at hun var på besøk hos sin forlovede, og etter at hun hadde «brutt» med mannen, flyttet hun inn i offisersbrakkene.

Kvinnen ble først avslørt da hun søkte om overføring til en annen RAF-base. Fire dager etter at hun ankom til sitt nye «arbeidssted», en base sørvest i England, ble hun arrestert.

Kelsey McMillan har i tiden som «RAF-offiser» hatt full tilgang til hele det militære området. Hendelsen omtales av en anonym militærkilde som en sjokkerende sikkerhetskatastrofe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag