RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne overlevde 12 mil i løpsk bil

Sist oppdatert:
En 20 år gammel amerikansk kvinne kom skjelven men uskadd fra tolv mil i en bil ute av kontroll i 120 kilometer i timen.

Det hele startet da bremsene sviktet, og bilen akselererte ut av kontroll.

Den fartsfylte kjøreturen var endelig over da politiet klarte å stanse bilen på en motorvei vest for Denver, melder nyhetsbyrået AP. Politiet fikk stanset ferden ved å la en annen bil legge seg foran det ukontrollerte kjøretøyet, bremse forsiktig opp til støtfangerne på de to bilene traff hverandre, og deretter stanse helt opp.

- Bilen hadde sin egen vilje, den akselererte selv om foten min ikke var i nærheten av gasspedalen, fortalte 20-årige Angela Eck søndag.

Eck var ute og kjørte fredag kveld, da hun plutselig mistet kontroll over bilen. Uansett hva hun foretøk seg, ville den ikke adlyde. Hun skrudde på varselslysene og snodde seg gjennom trafikken mens hun forgjeves forsøkte å få hjelp via mobiltelefonen.

Men den var uten dekning.

20-åringen var nære ved å kjøre inn i en semitrailer bak fra, og måtte kjøre ut på seiden av motorveien tre ganger for å unngå å treffe andre kjøretøyer, deriblant en bil full av unger.

Etter 45 minutter i konstant angst klarte hun endelig å få tak i en venn på mobiltelefonen. Han fikk varslet politiet, som ryddet motorveien og fikk gjennomført den vellykkede redningsaksjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere