*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne spylt gjennom kloakken

En fransk kvinne ble spylt ned i kloakken og flere hundre meter gjennom en rørledning, før hun tidlig tirsdag morgen ble reddet.

23.09.03 15:28

Kvinnen ble offer for et voldsomt uvær i Montpellier-regionen i Sør-Frankrike. Rett for øynene på sin ektemann falt kvinnen ned i kloakkledningen etter at et blytungt kumlokk var blitt revet opp og slengt til side av de frådende vannmassene.

Da hun ble funnet i et oppsamlingsbasseng i kloakknettet, var hun sterkt nedkjølt og utmattet, skriver NTB-DPA.

Klamret seg til rør
Hun fortalte at hun hadde klamret seg fast til et rør, banket på røret og ropt om hjelp, før hun til slutt selv fant veien ut i bassenget. Episoden utspant seg i Lunel nordøst for Montpellier, som var blant de hardest rammede stedene i uværet natt til tirsdag.

- Jeg er bare glad at jeg slapp unna dette marerittet, sa hun etterpå. Uværet i Sørøst-Frankrike førte til at rundt 800 skoleelever måtte tilbringe natten i sine klasserom, brannfolk måtte redde bilister fra bilene deres og rundt 3.000 togreisende satt fast på togene sine.

Lange strømbrudd
I løpet av morgenen kom strømforsyningen i gang igjen etter lange avbrudd, og tirsdag formiddag ble situasjonen i Montpellier-regionen igjen beskrevet som normal. For ett års tid siden mistet 24 mennesker livet i uvanlig heftige uvær i de sørøstlige delene av Frankrike.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.