RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La abortpille i samboerens yoghurt

Sist oppdatert:
Da den unge kvinnen ble gravid og ville beholde barnet, fikk kjæresten panikk.

Mannen serverte sin kjære yoghurt med knuste abortpiller oppi. Mandag stod mannen tiltalt i Vänersborgs tingsrätt i Sverige for grovt brudd mot abortloven og grov mishandling. Han risikerer nå fengselsstraff.

Fikk panikk
Kvinnen og mannen, som er i 25-års alderen, hadde vært sammen lenge og bodde mer eller mindre i hennes leilighet. De hadde et rolig og bra forhold og om noen år regnet de med å bli foreldre, skal mannen ha sagt i politiavhør.

Da kvinnen ble gravid i november 2005 og bestemte seg for å beholde barnet, fikk mannen panikk. Han følte seg lurt, og ikke klar til å bli far. Først ville han ha en utdanning og fast jobb.

Søkte på nettet
Da kvinnen var i tiende uke ble han desperat og søkte på Internett om hvordan man på egen hånd kan få tak i abortpiller. Han fikk piller i posten, men fikk kalde føtter da han leste en artikkel om faren ved å kjøpe medisiner på nettet.

Manne kontaktet derfor legen sin, sa han hadde vondt i magen og fikk resept på Cytotec.

Samme kveld rørte han ut seks knuste tabletter i yoghurten til kjæresten og serverte henne. Senere på kvelden fikk hun vondt i magen og spydde. På sykehuset ble det konstantert at både mor og barn var i god form.

Da mannen av dårlig samvittighet noen dager senere avslørte alt for kjæresten, flyttet hun hjem til foreldrene og tok senere abort i frykt for at fosteret hadde fått skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere