RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La rivalens penis i kommodeskuff

Sist oppdatert:
En mann i Australia var så sjalu at han hugget av penisen til ekskonas nye kjæreste og la den i kommodeskuffen.

Garbor Ziha (56) angrep den forsvarsløse mannen, som lå i ekskonas seng, med blåselampe og kniv, skriver svenske Aftonbladet. 56-åringen kuttet av penisen til mannen og la den i kommodeskuffen. Deretter skal han ha knivhugget mannen helt til han døde.

Ekskona, som også ble kuttet opp av 56-åringen, klarte å flykte ut på gaten. Ziha er nå tiltalt for drap, melder australsk National NineNews, ifølge Aftonbladet.

Flyttet inn til ny elsker
Bakgrunnen til dramaet er at ekteskapet nylig ble avsluttet, og ekskone flyttet like etter inn til sin nye elsker. Dette falt i dårlig smak hos eksmannen som oppsøkte ekskona og den nye samboeren i leiligheten deres tirsdag kveld. Politiet tror at han brukte en reservenøkkel, som tilhørte eksekteparets sønn, til å låse seg inn i leiligheten.

Uten dramatikk
Senere på kvelden ble 56-åringen kontaktet av politiet på telefon.

- Ja, jeg vet. Dere kan komme og hente meg nå, skal han ha sagt til politiet da de ringte ham i hans hjem i en forstad utenfor Sydney i Australia. Selve pågripelsen skjedde utenfor hans hjem uten dramatikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere