*Nettavisen* Nyheter.

Lærer abortmotstandsmetoder i USA

Ludvig Nessa forbereder seg på høstens stortingsvalg ved å lære abortmotstandsmetoder i USA. Virkningene av den amerikanske kampanjen skal ha vært enorme.

26.02.05 10:25

Den omstridte predikanten Ludvig Nessa er nå i USA for å lære av den kjente abortmotstanderen Gregg Cunningham. Cunningham har tidligere sammenligner abortinngrep med holocaust, skriver Vårt Land.

Abortkampen har førsteprioritet når abortmotstanderne Ludvig Nessa og Børre Knudsen stiller som første- og andrekandidater på egen liste i alle 19 fylker til høstens stortingsvalg.

Bruker ultralyd-bilder
I forkant av fjorårets presidentvalg, kjørte Cunningham og andre abortmotstandere rundt med store vogntog hvor de hadde klistret plakater med blodige bilder av fostre på sidene av kjøretøyene. Bildene viser fosteret i ulike stadier, og er svært detaljerte.

Virkningen skal ha vært enorm.

-Vi er inne i krigens siste fase, nå er det stormangrep som gjelder. Den fordummende propagandaen om at fosteret er en slimklump, eller en del av morens kropp, skal få dødsstøtet, sier abortmotstander Ivar Kristianslund.

Vil oppheve abortloven
Målet er at abortloven oppheves og at man oppnår likhet for loven, fra unnfangelse til død, utdyper Kristianslund.

Andre saker skal komme på dagsordenen i valgkampen når abortkampen er vunnet, opplyser han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag