RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lagde dødsliste over mistenkte elskere

Sist oppdatert:
Sjalu FN-soldat dro på drapsturné med ti navn på lista.

En 36 år gammel tidligere FN-soldat var besatt av tanken på at kona hadde vært utro med ti forskjellige menn. Han var også sikker på at en av mennene var far til hans yngste barn.

I amfetaminrus satte dansken opp en dødsliste over mennene, og dro ut for å hevne seg, ifølge Ekstra Bladet.

Hevntokten endte med at han ble drapsmann.

- Hvilken hore ligger du med nå?
Først dro 36-åringen til 28 år gamle Thomas Juul, etter å ha sendt en SMS med teksten «Hvem sin hore ligger du med nå?».

Da Juul åpnet døra, skjøt han et skudd rett forbi hodet hans, før han sparket beina under ham og satte pistolen mot hodet hans.

- Han sa «unnskyld, unnskyld André» samtidig som han kom seg løs. Jeg trodde at han ba om unnskyldning fordi han hadde ligget med kona mi, så jeg slo ham i ryggen og skuddet gikk av, sa 36-åringen i retten ifølge Ekstra Bladet.

Den sjalu ektemannen lot Thomas Juul ligge død igjen på gulvet, og dro videre til nestemann på lista, 46 år gamle Michael Nielsen.

- Krigen har skylda
Bare flaks gjorde at Nielsen overlevde et skudd i magen.

- I dag kan jeg se at tankene om min kone var helt i det blå. Jeg har ingen grunn til å tro at hun noensinne har vært utro, sa 26-åringen i retten.

En rettsmedisinsk vurdering har kommet fram til at 36-åringen, som tjenestegjorde for FN i Kroatia i 1994, var sinnssyk i gjerningsøyeblikket på grunn av amfetaminbruk.

Selv mener han at det er traumene fra krigen som gjorde at han mistet kontrollen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere