Landsbyboere jagde leopard

Foto: (APTN)

Panikkslagne mennesker jagde og slo i hjel en leopard i indisk Kashmir onsdag.

19.01.07 12:48

Leoparden hadde skadet to gutter i Pulwama-området. Landsbyboerne slo dyret gjentatte ganger med kjepper og kastet stein på det.

Leoparder er beskyttet av indisk lov, og det er en strafferamme på opptil seks års fengsel for å ta livet av dem.

Det hender leoparder angriper mennesker om vinteren, da de blir tvunget ned fra sine naturlige jaktområder på jakt etter m at.

Et annet sted i Kashmir har politiet utlovet belønning for informasjon som kan føre til at man lokaliserer en annen leopard, som det er antatt at har spist tre barn i løpet av den siste uken.

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Vivek BOKIL/INDIAN EXPRESS PHOTO

Angrepet av leopard

Også i byen Nasik gikk en leopard til angrep onsdag. Den forvirrede leoparden angrep mannen etter å ha blitt jaget og trengt opp i et hjørne i et forstadsområde.Kattedyret hadde løpt gjennom en park, klatret over en vegg og løp omkring i hagene på jakt etter mat i byen Nasik vest i India, melder The Daily Mirror.

Kjepper
Panikkslagne innbyggere begynte å slå leoparden med kjepper. Det truede villdyret kjempet mot, og skadet tre mennesker før det ble slått ned. Det ble brakt til et dyrehospital etter angrepene onsdag, men døde på grunn av skadene.

Det har blitt stadig vanligere at leoparder tar seg inn i områder der det bor mennesker, etter hvert som deres naturlige habitat har blitt ødelagt. Sult har gjort at visse av dyrene har begynt å angripe mennesker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag