RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leide torpedoer for å drepe foster

Sist oppdatert:
Kjæresten ble gravid og ønsket ikke å ta abort. Direktørsønnen leide to torpedoer for å mishandle henne så hun skulle spontanabortere.

- Han lovet oss 4000 kroner, sier en av gjerningsmennene til Aftonbladet.

Ugjerningen skjedde i Sverige. Kjæresten sier i politiavhør ut hun var gravid i femte måned da hun ble angrepet i en av Stockholms forsteder. På en skogsvei møtte hun to ukjente menn som gikk til angrep og slo henne i magen med en trekjepp.

- De må ha visst at jeg var gravid siden de slo mot magen, sier kvinnen til Aftonbladet.

Kvinnen forsøkte å beskytte magen med armene og krøp sammen på bakken i fosterstilling. En av mennene stilte seg da over henne og fortsatte å slå.

- Da jeg lot som om jeg besvimte sluttet han, og jeg hørte dem løpe vekk.

Med ambulanse ble kvinnen brakt til sykehus, der legene klarte å redde livet til den ufødte babyen. Ved hjelp av kvinnens vitneutsagn klarte politiet raskt å identifisere en av gjerningsmennene, som innrømmet hvordan overfallet på den gravide kvinnen hadde blitt planlagt.

Det var hennes kjæreste som hadde tatt initiativ til mishandlingen. Mannen er sønnen til en direktør og eier av et byggefirma. Han sier familien hans ikke ville gått med på at han fikk et barn utenfor ekteskap. Sønnen ville derfor at kvinnen skulle ta abort, noe hun selv var mot.

Direktørsønnen har blitt dømt til to og et halvt år i fengsel for sin medvirkning i saken. De to mennene som gjennomførte mishandlingen dømmes til henholdsvis tre og to års fengsel. Kvinnen får 61 475 svenske kroner i oppreisning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere