Gå til sidens hovedinnhold

Leier ut Maddie-lookalike

Et britisk castingbyrå leier ut en Madeleine-lookalike for 6200 kroner i timen.

Foreldrene til den forsvunne Madeleine, Kate og Gerry McCann, ble rystet da de fikk vite at et castingbyrå leier ut dobbeltgjengere av datteren Madeleine.

Castingbyrået er basert i London og tilbyr også dobbeltgjengere av dronning Elizabeth, Elvis og Harry Potter.

- Jentene kan blant annet spille Madeleine i en film om hennes forsvinning, sier eier av castingbyrået Shona Juliet-Adams.

Slående likhet
Juliet-Adams sier at en av hennes dobbeltgjengere blir kontinuerlig stanset på gaten på grunn av hennes slående likhet til Madeleine. Eieren mener at den amerikanske Kelsey Lynn Kudla ville ha vært utmerket til å spille Madeleine i en spillefilm eller i en rekonstruksjon i dokumentarfilm, skriver Daily Mail.

Juliet-Adams tror at den lille jenta kan tjene opp til ni millioner britiske pund dersom hun får en rolle i en spillefilm. Dette utgjør nærmere 93 millioner norske kroner.

Men McCann-familien reagerer sterkt på byråets spekulative forretningsidé.

Støtende
- Dette er en svært støtende måte å tjene penger på Madeleines forsvinning. Dette er svært støtende overfor Kate og Gerry. Jeg vil oppfordre denne kvinnen til å tenke seg om to ganger, sier McCann-familiens talsmann, Clarence Mitchell, til Daily Mail.

Denne uken ble det kjent at representanter for McCann-familien har vært i kontakt med flere filmselskaper for å diskutere en eventuell dokumentarfilm om Madeleine. Men foreldrene avviste påstanden om at de vurderte å selge historien om Madeleines forsvinning.

LES OGSÅ : Foreldrene vil lage film om Maddie
LES OGSÅ: Foreldrene benekter Maddie-film

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget