RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Les kidnappernes brev

Sist oppdatert:
Den svenske avisa Expressen publiserte fredag et oppsiktsvekkende brev om Fabian Bengtssons liv med kidnapperne.

Milliardær-arvingen Fabian Bengtsson er igjen en fri mann. Torsdag ble han funnet i Slottsskogen i Göteborg. Svensk politi fortsetter jakten på kidnapperne.

Et brev fra kidnapperne, som ble sendt til Fabians far og til Göteborgs Tidning 26. januar, ble fredag offentliggjort i avisa Expressen. Her skriver kidnapperne:

Vi er ingen «natural born killers», men vi er ute etter penger og vil avslutte dette på en veldig spesiell måte. Det blir skuddveksling om politiet blander seg inn. Det siste offeret er allerede bestemt.

Videre står det:

Det vi foretrekker, er at vi får pengene og slipper Fabian fri. Det andre alternativet kan dere tenke dere selv. Om dere bare visste hvordan «Fabbe» behandles. I går hadde vi til og med en fyllefest.

Kidnapperne påstår at de har behandlet Fabian Bengtsson pent, men ifølge Expressens politikilder har de ikke det.

Han skal ha blitt holdt innestengt i en kasse i en leilighet i Göteborg, og i kassen skal han ha blitt fraktet neddopet til parken der han til slutt ble funnet. Mot løsepenger eller ikke, det er det kanskje bare familien Bengtsson som vet.

Torsdag uttalte en kilde som har vært nær etterforskningen av kidnappingssaken, at familien en gang etter søndag betalte 10 millioner svenske kroner til kidnapperne, og at dette er årsaken til at Fabian ble satt fri torsdag morgen. Politiet avviste denne påstanden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere