Les trusselbrevet mot Fritzl

Foto: Robert Jaeger (AP)

En person truer med å kutte av kjønnsorganene til Fritzl og holde ham i live så lenge som mulig.

19.03.09 13:50

Den østerrikske stjerneadvokaten Rudolf Mayer har flere ganger blitt drapstruet i kraft av å være forsvareren til Josef Fritzl.

Mayer tok med seg et av trusselbrevene i retten i St.Pölten torsdag og danske Ekstra Bladet har fått tilgang til det morbide innholdet.

«Jeg vet ikke om jeg har funnet riktig Rudolf Mayer, nemlig den personen som skal forsvare monsteret Fritzl i Østerrike. Hvis du ikke er den personen, skal du ikke lese videre. Hvis du er den Rudolf Mayer, så vil jeg si følgende til deg», lyder brevet som ble sendt til Mayers advokatkontor via e-post.

Sperre ham inne i en kjeller
«For det første vil jeg skjære av penisen til svinet, mens han er ved full bevissthet, og så vil jeg stikke den inn i hans forbryterske munn. Deretter vil jeg langsomt skjære av armene og beina, og forsøke å holde liv i ham så lenge som mulig. Deretter vil jeg sperre ham inne i en kjeller og pine ham så mye som mulig».

Til slutt henvender avsenderen seg direkte til Mayer.

«Den som støtter og forsvarer den grusomme forbryteren, er selv en stor fare for menneskeheten».

Angrende synder
Fritzl fremsto som en angrende synder siste dagen i rettssaken før juryen trakk seg tilbake for å avgjøre skyldspørsmålet.

Men aktor Christiane Burkheiser mener dette er et spill for galleriet og at Fritzl forsøker å få strafferabatt ved å fremstå som en angrende synder.

73-åringen står tiltalt for voldtekt, incest, slavehold, frihetsberøvelse, overgrep og drap. Strafferammen for disse forholdene utgjør til sammen livstid i fengsel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.