RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leter etter barna

Sist oppdatert:
Polsk politi leter nå etter de to barna som skal ha blitt tvangsadoptert.

Mannen skal ha holdt datteren fanget i Siemiatycze i Polen i seks år, og være far til hennes to barn. Ifølge ABC News leter etterforskerne nå etter barna for å få dna-bevis.

- Et resultat av voldtekt
Den 21 år gamle kvinnen har fortalt til politiet at hun ble holdt fanget siden 2002 og tvunget til å adoptere bort sine to sønner.

Sønnene ble født 2005 og 2007, og dette var noen av de få gangene hun var ute av rommet, melder nyhetsbyrået Reuters.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Barna var mest sannsynlig et resultat av voldtekt, uttalte politiet i Siemiatycze i en pressemelding tidligere denne uka.

Politiet prøver å finne guttene, for å kunne fastslå om den siktede er barnas far.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også:- Jeg glemmer aldri smilet hans

- Vil ha kjemisk kastrering
Statsminister Donald Tusk kaller situasjonen en tragedie, og sier at han vil fremme en lov for å kreve at uforbederlige pedofile blir kjemisk kastrert.

- Jeg ville ha likt at Polen innførte kjemisk kastrering, ikke på anmodning, men som en del av dommen. Jeg synes ikke at beskyttelse av menneskerettighetene bør gjelde i slike tilfeller, skal Tusk ha sagt på en nyhetskonferanse, ifølge ABC News.

Mandag ble 45-åringen pågrepet på en togstasjon i Siedlce som ligger mellom Warszawa og grensen til Hviterussland, og politiet tror derfor at han forsøkte å rømme landet.

Det var datteren og hennes mor som til slutt gikk til politiet i byen Siemiatycze og anmeldte faren, sier talsmann Mariusz Sokolowski for politiet.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere