Gå til sidens hovedinnhold

Leter etter Carolin i Norge

Politiet har nå gitt opp å finne Carolin Stenvall ved Stenbron utenfor Gällivare i Sverige. Nå fortsetter de søk i utlandet.

Ifølge Expressen har politiet fått flere interessante opplysninger i utredningen av Carolin Stenvalls (29) forsvinning.

- Vi har hatt kontakt med finske og norske myndigheter, sier Anders Danielsson ved politiet i Norrbotten til Expressen.

- Kripos ikke involvert
Kripos har ikke mottatt noen henvendelse.

- Vi har faktisk ingen opplysninger om det. De kan ha tatt kontakt med lokalt politi noe sted, men vi klarer ikke å finne ut av det. De har i hvert fall ikke vært i kontakt med oss, sier Inger Nergaard, inforådgiver i Kripos til Nettavisen.

Informasjonsmedarbeider Anna Lena Jonsson ved politiet i Norrbotten vil ikke uttale seg om hvem de har vært i kontakt med.

- Det kan jeg ikke uttale meg om. Men vi har tatt kontakt med myndigheter i andre land, så jeg utelukker ikke at vi har vært i kontakt med norske myndigheter. Det ligger jo nærme både Norge og Finland, sier Jonsson til Nettavisen.

Har dere noen mistenkte i saken?

- Nei, dessverre. Fortsatt ikke, sier Jonsson.

Leter i Norge og Finland
Ifølge politiet går utredningen framover. De har gjennomført omkring 500 avhør og undersøker flere interessante opplysninger.

Etter det Expressen kjenner til har politiet gjort et funn med koblinger til utlandet under utredningen av forsvinningen. Etter det Expressen erfarer, skal funnet være av stor interesse. I tillegg kan det ikke forklares med den reisen Carolin Stenvall skulle gjøre fra hjemmet i Piteå til Kiruna.

Daglig stopper utenlandske lastebiler og campingvogner på rasteplassen i Stenbron utenfor Gällivare. Derfor utelukker ikke politiet at løsningen på forsvinningsgåten kan finnes i utlandet.

- Vi har hatt kontakt med finske og norske myndigheter. Den kontakten tok vi på et tidlig stadium, sier Danielsson.

Forsvunnet i over to uker
Det har gått over to uker siden Carolin Stenvall forlot hjemmet sitt i Piteå for å ta seg til et jobbintervju på ishotellet i Jukkisjärvi.

Carolin Stenvall dro fra hjemmet sitt i Piteå fredag12. september. Lørdag formiddag, 13. september, varslet hennes kjæreste politiet etter at han ikke fikk kontakt med Carolin. Samme dag klokken 16.00 fant politiet bilen hennes ved rasteplassen i Stenbron utenfor Gällivare.

Bilen var låst og inneholdt flere av hennes eiendeler.

Det var ingenting som tydet på at hun forsvant av egen vilje.

- Hun skulle på et jobbintervju, som hun gledet seg til, har vakthavende Olle Kvarneros ved Norrlandspolisen sagt til Nyhetskanalen.se tidligere i etterforskningen.

HTML EMBED
Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget