RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Levde med 26 nåler i kroppen

(WENN/Scanpix)
Sist oppdatert:
Foreldrene ville ikke ha en datter, og stakk nåler i kroppen til Luo.

Fredag ble kinesiske Luo Cuifen (29) opererert for første gang.

Kvinnen ble verdenskjent i september, da det ble oppdaget at hun hadde 26 nåler stukket inn i kroppen . Nå skal nålene tas ut gjennom en rekke med operasjoner, men legene frykter komplikasjoner.

Nålene ble oppdaget da Lou oppsøkte lege.

Hun hadde blod i urinen, men røntgenbilder avdekket at kvinnen har 26 nåler stukket inn i forskjellige deler av kroppen.

I hjernen
De første nålene skal ha blitt stukket inn da kinesiske Luo kun var noen få dager gammel. Hun har dermed levd 29 år med nålene i kroppen.

I løpet av årene har de tynne stålnålene seget inn i lungene, leveren, urinblæren og hjernen.

Bakgrunnen skal være at Lous foreldre og besteforeldre heller ønsket seg en sønn. På grunn av Kinas ettbarnspolitikk kunne de ikke føde flere barn.

- Stakk for å drepe
- De ønsket seg en gutt. Men både foreldrene og besteforeldrene mine er døde i dag. Dermed er det ingen som kan svare på hvem som har gjort dette, sier Lou ifølge Aftonbladet.se .

Lou mener at nålene ble stukket inn for å drepe henne, sånn at foreldrene skulle få sjanse til å føde en sønn i stedet.

Eksakt når mishandlingen startet er uklart, men legene tror kvinnen kun var noen få dager gammel da de første nålene ble stukket inn under huden. Det er heller ikke sikkert hvor mange nåler det dreier seg om - flere har brukket, og legene tror også at enkelte nåler kan ha vandret rundt i kroppen og til slutt blitt støtt bort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere