RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Levde på urin i fem dager

Sist oppdatert:
57-åringen sier hun drakk sin egen urin for å overleve etter å ha blitt feid ut på havet i en jolle.

Dominique Courteille, en firebarnsmor fra Perth i Australia, ble reddet av en taiwansk fiskebåt i indonesisk farvann. Hun klamret seg fast i jolla for å få skygge fra sola.

- Jeg svømte og holdt i båten om dagen for å unngå solen, og jeg måtte drikke min egen urin, sier kvinnen i et uttalelse til en sykehusarbeider ved feriestedet Phuket, dit hun ble brakt av fiskerne.

En talskvinne for sykehuset sier Courtielle, som har bodd på yachten sin i Phuket-havna de siste 18 månedene, så ut til å være i god form, melder Reuters.

Venner av kvinnen meldte henne savnet 2. mars. Det var lenge fryktet at hun hadde druknet, etter at hun forsvant mens hun var i ferd med å ro en jolle tilbake til yachten sin etter en natt på øya Lipe nær Phuket.

- Jeg bommet på båten fordi vinden var så sterk. Sterkere enn vanlig, og sterkere enn motoren på jolla, sier Courteille.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere