RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Libanon-møte i Stockholm

Sist oppdatert:
Torsdag holdes det et giverlandsmøte i Stockholm med hensikt i å samle inn økonomiske midler til det krigsrammede landet Libanon.

En rekke representanter fra flere land og internasjonale organisasjoner samles i Stockholm torsdag for å se hva som må gjøres for å styrke situasjonen i Libanon, melder BBC. Møtet har som mål å få samlet inn tre milliarder kroner til gjenoppbygging av landet.

Ifølge giverorganisasjonen Oxfam er det spesielt landbrukssektoren som er rammet av den fire ukers lange konflikten, og over 170.000 bønder skal være rammet.

- Giverlandene som møtes i Stockholm må stille med penger for å hjelpe det ødelagte landet til å komme seg på beina igjen, sier direktør i Oxfam, Jeremy Hobbs.

Ifølge den libanesiske statsministeren, Foud Siniora, er over 130.000 hjem ødelagt som en følge av krigen i Libanon. Våpenhvilen mellom Israel og Hizbollah har nå vart i to uker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere