RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Likrester kan tilhøre Dylan

Sist oppdatert:
Lørdag ble Shasta (8) funnet i live sammen med en pedofil mann. Nå kan brorens levninger være funnet i Montana.

Myndighetene opplyste mandag kveld at de har funnet menneskelige levninger mens de har søkt etter den savnede niåringen Dylan Groene, hvis søster ble funnet på restauranten Denny’s sammen med en notorisk pedofil overgriper lørdag, skriver nyhetsbyrået AP.

Ifølge sheriff Rocky Watson ble likrestene funnet i Vest-Montana og vil bli oversendt et FBI-laboratorium for DNA-analyse.

Watson nektet å svare på spørsmål fra nyhetsbyrået om hvorvidt etterforskerne tror levningene tilhører Dylan.

Offisielle etterforskningskilder har tidligere uttalt at det er lite trolig at niåringen vil bli funnet i live.

Uslettet familien
Dylan og lillesøsteren Shasta (8) ble savnet etter at resten av familien deres ble utslettet i et trippeldrap i Idaho for seks uker siden.

Lille Shasta ble oppdaget av en servitør på en nattåpen Denny’s restaurant i hjemstaten lørdag. Jenta satt og spiste sammen med mannen som er siktet for å ha kidnappet henne, den pedofile forbryteren Joseph Edward Duncan III.

Har det bra
Servitøren kjente igjen bildet av jenta fra avisene. Hun ringte politiet, og trakk ut restaurantbesøket frem til politiet kom ved å gi jenta tegnestifter og papir, bringe henne dessert og en ekstra stor brus.

8-åringen skal mandag etter forholdene ha det bra, men politiet vil ikke ut med hva slags opplysninger hun har gitt i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere