RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Likviderte sin egen familie

Sist oppdatert:
Ambrocio Analco drepte sine tvillingsønner på seks måneder og fire andre i Delavan.

Det gikk fire minutter fra nødsentralen 911 mottok beskjeden til politiet var på plass. Da politistyrker stormet inn i det hvite huset i Delavan, fant de seks personer døde i stua, blant dem tvillingbrødrene Argenis og Isaiah. Alle var blitt skutt.

Utenfor huset i familiens parkerte bil fant politiet 20-måneders gamle Jasmine Analco, søsteren til tvillingene. Hun ble skutt i brystet men overlevde mot alle odds.

Myndighetene identifiserte 23 år gamle Ambrocio Analco som mannen bak skyteepisoden i Delavan, 70 kilometer sørvest for Milwaukee. Han begikk selvmord rett etter at han likviderte familien sin, skriver den Wisconsin-baserte avisen The Week.

Politiet mangler motiv
Ingen vet ennå hva som utløste raseriet i mannen. Politiet er sparsomme med detaljene rundt familien.

Analco drepte sine sønner Argenis og Isaiah, barnas mor Nicole Marie McAffee (19), hennes søster Ashley Lynn Huerta (21) og Vanessa Iverson (19), ei venninne av Ashley som var på besøk den dagen.

Skytingen i huset var så intens, at folk rundt trodde de hørte fyrverkeri, og at naboen ladet opp til nasjonaldagen den 4. juli.

-Alt gikk så utrolig fort. Jeg rakk nesten ikke å tenke. Jeg bare løp og hoppet ut av huset fra balkongen, fortalte til The Week Gaspar Huerta, mannen til omkomne Ashley Huerta.

Politisjefen i Delavan Tim O'Neill sa på en pressekonferanse lørdag at etterforskningen av saken mangler kun motiv, for politiet er sikkert på at Analco var drapsmannen.

- Denne saken er det grusomste som har skjedd denne lille byen. Jeg kommer aldri til å glemme bildene av jenta som ble skutt i brystet. Heldigvis klarte hun seg på sykehuset. Men nå skal hun leve et liv uten familie, sa O'Neill til The Week.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere