RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Livstid for drap på foreldrene

Sist oppdatert:
Mønstereleven Brian Blackwell (19) knivstakk moren og faren til døde, før han stakk på ferie med kjæresten og foreldrenes kredittkort.

Likene av Sydney (72) og Jacqueline Blackwell (61) ble funnet flere uker etter at de var drept i juli 2004. Sønnen Brian stakk av med foreldrenes kredittkort og sved av 30.000 pund, før han ble pågrepet.

I ettertid har han innrømmet drapet på foreldrene med begrenset ansvar. 19-åringen lider av «narsissistisk personlighetsforstyrrelse». Han ble pågrepet hjemme hos kjæresten i Childwall i Liverpool i september i fjor. Brian Blackwell var enebarn, og blir beskrevet som en mønsterelev. Få uker etter drapet var det planlagt at han skulle begynne å studere medisin ved universitetet i Nottingham.

I mellomtiden reiste Brian på ferie med kjæresten. Da de kom tilbake fortalte han henne at han vår låst ute, og ba om å få bo hos henne frem til foreldrene var hjemme fra ferie. En uke senere, i midten av august, fikk Brian vite at han hadde fått toppkarakter i matte, kjemi, biologi og spansk, og at han dermed kom inn på medisin ved Notthingham universitet.

Naboene fattet ikke umiddelbart mistanke til guttens forklaringer, fordi foreldrene regelmessig dro på ferie til Spania. Etter hvert var det liklukten som gjorde at politiet ble tilkalt, melder BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere