Gå til sidens hovedinnhold

- Løgndetektor vil renvaske oss

Kate og Gerry McCann er villig til å ta en løgndetektortest for å renvaske seg selv.

Foreldrene til Madeleine er nå fast bestemt på å bevise at de ikke har noe å gjøre med datterens forsvinning.

Ekteparet fikk status som formelt mistenkt for to uker siden etter at DNA-spor ble påvist i leiebilen deres. Politiet mistenker at Kate har drept datteren ved et uhell og gjemt liket. Deretter skal Kate og Gerry angivelig ha fraktet liket i en leiebil mer enn 25 dager senere.

Men foreldrene mener at DNA-sporene stammer fra andre familiemedlemmer, og ikke fra Madeleine slik politiet mener å tro.

De siste dagene har vinden snudd og den portugisiske påtalemyndigheten har opplyst at de ikke har nok bevis til å utføre nye avhør av ekteparet. I tillegg har flere nære familievenner snakket ut i den britiske pressen og fortalt at de sitter på viktige opplysninger som vil renvaske ekteparet.

Men Kate og Gerry vil likevel forsikre seg om at det ikke er noen tvil om deres uskyld, og håper derfor de kan gjennomføre en løgndetektortest, melder Sky News.

- De er villig til å ta en løgndetektortest hvis politiet ber dem om det. Kate og Gerry er villig til å gjøre hva som helst for å renvaske seg selv, sier en nær familievenn.

Les også: - Satellitt kan finne Maddie

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot