Gå til sidens hovedinnhold

Løy på seg seks barn

Ekteparet fortalte naboer og venner at de hadde syke sekslinger hjemme for å få penger og gaver. Sannheten var en helt annen.

Ekteparet Kris og Sarah Everson i delstaten Missouri i USA hadde svindlet til seg penger og gaver ved å si at de hadde syke sekslinger liggende hjemme, melder CNN.

Mild straff
Onsdag ble de dømt til 40 timers samfunnstjeneste med fire års prøvetid, samt å tilbakebetale 25.000 kroner til sine svindleofre. Paret kunne risikert hele syv års fengsel og en bot på 30.000 kroner, men slapp unna med en mild straff.

Svindelen startet i mars da ektemannen fortalte lokalsamfunnet i Grain Valley at kona hadde fått sekslinger som var svært syke. Ekteparet hevdet at fødselen måtte holdes hemmelig fordi et familiemedlem var ute etter å drepe ekteparet.

Innrømmet svindelen
Det tok ikke lang tid før den triste historien om de syke sekslingene dukket opp i lokalavisen, og til slutt innrømmet ekteparet overfor avisen at det hele var oppspinn.

Ifølge den lokale politisjefen, Aaron Ambrose, hadde ekteparet mottatt en rekke gaver og penger fra venner, bekjente og kollegaer.

Sarah Everson fortalte onsdag at hun og ektemannen nylig var blitt kastet ut av leiligheten sin, og at begge står uten jobb.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto