RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Løp etter angriper med kniv i hodet

(AP)
Sist oppdatert:
Med en kniv sju centimeter inn i hodet, løp David Siddle (20) etter gjerningsmannen. Nå er han oppgitt over at den skyldige bare har fått en mild fengselsstraff.

Kniven stod ut av hodet på Siddle da han kom til legevakten i den engelske byen Consett. Han var få millimetre fra døden.

- Legene fortalte meg at dersom den var fem millimeter den ene veien, ville jeg blitt lam, og fem millimeter den andre veien ville jeg dødd, sier Siddle ifølge Ananova.

Siddle ble angrepet av 18-åringen Scott Tompson da han og en kamerat var ute på byen i april. Siddle så at en slåsskamp hadde begynt like før han plutselig ble angrepet.

Løp
Thompson dolket ham bakfra, og Siddle skjønte ikke at han hadde en kniv i hodet.

- Jeg trodde bare han hadde slått meg, så jeg løp etter ham oppover gata. Da fortalte en venn meg at jeg hadde en kniv i hodet, sier Siddle.

Han klarte selv å gå til inngangen av en nattklubb der en dørvakt fikk ringt etter ambulanse. Legene opererte ham i fem timer for å få ut kniven, og måtte sette inn 24 stifter i ungguttens hode.

- Skandale
Thompson er nå dømt til to års opphold på en ungdomsanstalt, en dom Siddle mener er altfor mild.

- Det er en skandale. Jeg døde nesten og han fikk bare to år, sier Siddle som også har mistet jobben sin på grunn av skaden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere