RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madde krasjet med drosje

Sist oppdatert:
Sveriges prinsesse Madeleine kjørte på en drosje i en rundkjøring i Stockholm tirsdag ettermiddag. En drosjepassasjer (85) ble lettere skadet.

Drosjen stoppet for trafikk ved en rundkjøring i Stockholm. Like etter kom en bil bak og kjørte inn i drosjen slik at den 85 år gamle kvinnen i passasjersetet slo hodet i vinduet. Ut av bilen bak steg en oppskaket prinsesse Madeleine. Ifølge drosjepassasjeren var prinsessen så nervøs at hun skalv - og drosjesjåføren måtte roe henne ned.

Slapp clutchen
Ifølge informasjonssjef Ann-Christine Jernberg ved det svenske hoffet hadde også prinsesse Madeleine stoppet bak drosjen. Men prinsessen slapp plutselig clutchen og kjørte rett inn i den stillestående drosjen.

- Hun synes det virket som om drosjen begynte å kjøre. Da slapp hun clutchen og dunket sakte borti drosjen. Det var ikke et kraftig smell. Prinsessen feilbedømte situasjonen, rett og slett. Men hun er svært lei seg for uheller, forteller Jernberg til Aftonbladet.

Lettere skadet
Den 85 år gamle passasjeren smalt pannen i frontruten og deretter hodet i nakkestøtten. Kvinnen klagde i går kveld på smerter i nakken, men behøvde ikke oppsøke sykehus.

Prinsessen var alene i sin bil, en mørk Lexus RX300 jeep.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere