Gå til sidens hovedinnhold

Maddies siste timer

Portugisisk politi har snakket om et «hull på seks timer i Kate og Gerry McCanns forklaring». Nå går venner ut med sin beretning.

Gjennom de siste månedene har det vært spekulert mye om Kate og Gerry McCann har hatt mulighet til å drepe sin tre år gamle datter og skjule liket.

En kilde nær paret går nå ut og med en forklaring av hva som skjedde den 3. mai. Portugisisk lov forbyr det mistenkte ekteparet å uttale seg til pressen om anklagene mot dem.

Portugisiske politikilder har hevdet at det er uklart hva som skjedde i de seks timene mellom et fotografi tatt av Madeleine kl. 14.29 og da Kate McCann kom til middagsboret kl. 20.30. Paret spiste middag med sju venner som også var på ferie i Praia da Luz.

Ifølge en av vennene var Madeleine på barneklubb om ettermiddagen, etter at bildet ved bassengkanten ble tatt.

- Madeleine var på klubb mens Kate og Gerry spilte tennis med en trener og flere andre vitner. Hun drakk te på klubben kl. 17.30. Rett før 18.00 ble hun hentet av Kate og Gerry, sier vennen ifølge avisa The Times.

- Etter det dro Kate og Gerry hjem, la barna og gikk ut for å spise middag, sier en av vennene.

Ifølge kilden var Kate ikke alene med Madeleine hele middagen, og det skal alltid ha vært vitner til stede.

Samtidig hevder en restauranteier at han så Kate og Gerry McCann drikke te og danse med datteren sin på en annen restaurant i området bare få timer før hun forsvant. Dette avkrefter parets venner.

I løpet av de nærmeste dagene vil politiet få resultatet av toksikologiske prøver som vil vise om Madeleine hadde fått beroligende midler. Prøvene av hår og kroppsvæsker funnet i McCann-parets leiebil og leilighet blir gransket ved et rettsmedisinsk laboratorium i Birmingham.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene