RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mafiabosser livredde sex-videotall

Sist oppdatert:
Malaysisk mafia tør ikke ta imot veddemål på tall som assosieres med skandalevideo. Se video.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Malaysias tidligere helseminister Chua Soi Lek innrømmet i forrige uke at han er den mannlige parten i en DVD som viser et par som har sex. Kvinnen han har sex med på filmen er imidlertid ikke hans kone, men det han betegner som en nær venn.

NA24 - din næringslivsavis

Dvd-ene fra hotellrommet ble delt ut gratis i Chuas hjemstat og det tok kort tid før han trakk seg som minister i det muslimske landet.

Frykter milliontap
Nå melder The New Straits Times at de kjenner til at ulovlige gamblingsyndikater i Nord-Malaysia har blitt instruert fra sine sjefer om å ikke akseptere innsatser på tallet 1301 i et tallotteri, da dette er identisk med romnummeret som flere kinesiske dagsaviser har publisert som rommet sexakten utspant seg i.

-Vi tar ikke flere sjanser denne gangen. Sist vi aksepterte veddemål etter at et spesielt nummer ble trykket på forsiden av en kinesisk dagsavis fikk vi en hard smell og tapte flere millioner ringgitt, sier en kilde til avisen.

Artikkelen fortsetter under videoen som førte til helseministerens oppsigelse.

En medhjelper i et annet syndikat opplyser om at selv om sjansen for at nummeret vinner førstepremien er relativt liten ønsker sjefene hans å spille på sikre kort.

-Om gamblerne ønsker å satse på nummeret, la de kjøpe det på et lovlig spillested. Vi vil bare sitte tilbakelent og se på moroa, sier han.

I mai 2006 tapte ulovlige spillesyndikater flere millioner ringgitt da dødstallet etter en bombeeksplosjon i Egypt vant førstepremien, etter at det var trykket på førstesiden av en kinesisk avis. Syndikatene ble så hardt rammet at flere kun utbetalte mellom 20 og 30 prosent av premiene til vinnerne, noen betalte ikke i det hele tatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere