RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Makaber samling fra 11. september

(EPA)
Sist oppdatert:
En pensjonert brannmann står tiltalt etter at han stjal ting fra ruinene av World Trade Center. Han tok også bilder av seg selv sammen med kroppsdeler han fant.

- Det er en av de største delene vi fant, skrøt Samuel Brandon (60) til to politiagenter i sivil, mens han viste fram et makabert bilde av seg selv som holdt en hofte fra et menneske.

- Jeg tok noen gode bilder, skrøt han videre, og nevnte at han hadde bilder av et hode, en torso og tenner og «en kvinnes hånd med giftering og alt», skriver New York Post.

Brandon skal i tillegg ha stjålet mange gjenstander i løpet av de fem månedene han jobbet som frivillig i ruinene av World Trade Center. Ifølge aktor i rettssaken mot ham håpet Brandon på å tjene penger på de makabre suvenirene.

Brandon ble avslørt av to politifolk som utga seg for å være et ektepar som ville kjøpe huset hans. De to hadde på seg mikrofoner og opptaket ble spilt i rettssalen. På opptaket klapper Brandon seg selv på skulderen for ikke å ha stjålet diamanter og gullmynter.

- Det var brannfolk og politifolk som tok for seg av, eh, suvenirer. Jeg holdt meg til mindre ting som dørhåndtak og slikt som det. Men ingenting personlig, sa Brandon.

Blir han dømt, risikerer han opptil et år i fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere