RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Makabert dyrefunn i skogen

Sist oppdatert:
Hundrevis av døde katter, hunder og andre dyr er dumpet i skogen i West Virginia i USA. Noen av dyrene har fått hodet hugget av.

Over 250 døde dyr er så langt identifisert og fotografert, melder CNN. Noen av dyrene hadde navneskilt og var vaksinert for rabies. Dette tyder på at de var kjæledyr.

De fleste av dyrene var hunder og katter, men også mus, rotter, kaniner, ekorn, vaskebjørner, rever, hauker og reinsdyr var blant de døde dyra. Noen var halshugget.

Etterforskerne sier at noen av dyra tidligere var overlevert firmaet Family Pet Cremations, som håndterer døde, syke eller ville dyr for myndighetene. Etterforskerne tror dyrelikene kommer fra et større område rundt Washington D.C.

- Det bekymrer oss at dyrerester vi overleverte til Family Pet Cremations nå dukker opp på denne ulovlige dumpingplassen, sier politiførstebetjent Rich Perez i Fairfax County Police.

Saken havner trolig hos statsadvokaten i West Virginia neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere