*Nettavisen* Nyheter.

Mangemillionær funnet nedgravd i bakgård

Foto: Politiet (Politiet)

Shakespeare vant 170 millioner kroner i lotto - forsvant i april

31.01.10 15:12

Liket til den savnede mangemillionæren Abraham Shakespeare ble funnet gjemt under en betongplate i Florida fredag, melder BBC.

Politiet mener han ble myrdet, men har ennå ikke pågrepet noen i saken.

Han ble funnet i bakgården til Shar Krasniqi, kjæresten til en kvinne med navn Moore, som Shakespeare ble kjent med for få år siden.

Savnet
Shakespeare ble meldt savnet av politiet i Polk County 9. november i fjor, men familie og venner har fortalt at de ikke har sett 43-åringen siden april i fjor. Han ble sist observert i Lakeland, Florida.

Les: Politiet etterlyser lottomillionær

Politiet ba den gang om tips i saken, og sa også de mistenkte at noe kriminelt kunne ha tilstøtt millionæren. Det ble også utlovet en dusør på 5000 dollar for informasjon som leder til en oppklaring i saken.

Lotto
Shakespeare, som knapt kunne lese og skrive, vant en lottogevinst på svimlende 31 millioner dollar i 2006, noe som utgjør 170 millioner kroner. I 2007 ble han saksøkt av en kollega som hevdet at Shakespeare hadde stjålet vinnerkupongen fra ham, men han vant den sivile rettssaken i oktober samme år.

43-åringen hadde flere ganger klaget over folk som hang rundt han etter at han hadde vunnet pengene

- Jeg hadde hatt det bedre dersom jeg hadde vært blakk, det sa han flere ganger, forteller broren Robert Brown.

Nye venner
Moore var en av personene Shakespeare ble kjent med etter at han vant lotteriet, og hun skal blant annet ha fått en million kroner i gave av 43-åringen, ifølge henne selv.. Hun brukte pengene blant annet på nye biler og ferie.

De to ble kjent da selskapet hun jobber for, American Medical Professionals kjøpte huset hans for et år siden. Like etter hjalp hun Shakespeare å starte et selskap, der hun selv hadde autorisasjon til å ta ut penger på selskapets konto.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.