RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann drept av rømt tiger

Sist oppdatert:
Rømt tiger drepte en mann og skadet to andre i amerikansk dyrehage.

En mann ble drept og to andre menn ble skadd da en tiger gikk til angrep ved en dyrehage i USA, ifølge CNN.

Tigeren hadde tatt seg ut av buret sitt ved San Francisco Zoo tirsdag. Dyret ble senere ble skutt og drept forteller en talskvinne ved brannvesenet i San Fransisco til nyhetskanalen.

Angrepet skjedde i nærheten av inngangen ved stengetid.

- Tigeren tok seg inn på en kafe i dyrehagen og angrep en besøkende. Denne personen døde på stedet, forteller Mindy Talmadge.

Deretter gikk den til angrep på ytterligere to besøkende. Mennene er fraktet til San Francisco General Hospital. Ifølge legen Eric Isaacs ved sykehuset er mennene 19 og 23 år gamle og begge er ved bevissthet.

Det er ikke fastslått hvordan tigeren slapp ut fra innhegningen. Ifølge AP dreier det seg om den sibirske tigeren Tatiana. Hunntigeren gikk i fjor til angrep på en av de ansatte ved dyrehagen da den skulle mates.

En talsmann for politiet, Steve Mannina, forteller at politibetjenter fant tigeren over den drepte mannen. Da Tatiana begynte å bevege seg mot politifolkene, avfyrte de flere skudd som drepte dyret.

De ansatte fryktet en stund at hele fire tigere var på frifot. Imidlertid viste det seg at kun den ene tigeren hadde sluppet løs.

Dyrehagen blir holdt avstengt og politiet etterforsker hendelsen.

203790

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere