RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann drept i familiekrangel

Sist oppdatert:
En 36 år gammel mann ble skutt og drept utenfor et hotell i Karlstad da to familier gikk til angrep på hverandre sent søndag kveld. Politiet har pågrepet to personer og jager flere.

- En 36 år gammel mann ble skutt i hodet og døde kort tid etter på sykehuset, bekrefter vakthavende befal ved polismyndigheten i Värmland, Mats Persson, overfor TV 2 Nettavisen.

Politiet i Värmland fikk melding om bråk i foajeen på Karlstads største hotell, Scandic Winn, rett før klokken 23 søndag kveld.

Ville beskytte sønnen
Mellom sju og åtte personer fra to familier var involvert i krangelen. Ifølge Aftonbladet dro en av familiemedlemmene fram en pistol da han så at noen forsøkte å skade sønnen hans.

Før politiet rakk fram til stedet hadde de involverte flyttet seg ut på gaten, hvor den 36 år gamle mannen ble skutt. 36-åringen ble skutt rett foran inngangen til hotellet.

Politiet gikk raskt i gang med å avhøre vitner.

- Kort tid etter hendelsen pågrep vi to personer i 35-årsalderen, men vi er ikke sikre på om noen av dem er selve skyteren, sier vakthavende befal Persson.

Ifølge Expressen tilhører begge familiene romanifolket.

Leter etter flere mistenkte
Politiet håper etterforskningen i løpet av dagen mandag vil bringe klarhet i hvem som skjøt og drepte den 36 år gamle mannen.

- Vi forsetter å lete etter ytterligere mistenkte, sier Persson til TV 2 Nettavisen mandag morgen.

Person vil ikke si noe om hvorvidt de involverte er kjenninger av politiet, eller om det kan være snakk om et oppgjør mellom gjenger.

Mannen som skjøt 36-åringen skal ha løpt fra stedet etter ugjerningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere